in-store communication, in-store media, in-store affichage, in-store billboard

PERSBERICHT: HighCo Shelf Service neemt activiteiten Store Media over en versterkt zo haar in-store media-aanbod

05 juli, 2019 – Asse: Shelf Service, dé in-store communicatiespecialist in België en Luxemburg, maakt bekend dat het een akkoord heeft bereikt met betrekking tot de overname van de activiteiten van Store Media. Store Media is een bedrijf dat affichageruimte aanbiedt op de deuren die de magazijnruimte scheiden van de aankoopzone in het winkelpunt. Door deze activiteiten toe te voegen aan de expertise van Shelf Service, kunnen merken beroep doen op een extra in-store communicatienetwerk om zo hun zichtbaarheid in de verkooppunten aanzienlijk te vergroten.

 

See it big!

De communicatiedrager, voortaan VISION DOOR genoemd, vertegenwoordigt het grootste in-store billboard-netwerk van 2 tot 4 m² in België. Deze drager is onvermijdelijk in haar omvang en bevindt zich op een locatie met zeer veel passage. Shelf Service biedt deze mediaruimte aan in meer dan honderd winkelpunten bij Carrefour hypermarkten, Match en Cora voor een campagne van twee weken.

 

Didier Navette, Marketing Manager – Shelf Service: “De overname van de activiteiten van Store Media is een strategische stap en onderstreept de groeiambitie van ons bedrijf in België. Met dit nieuwe product beschikken we over een nog bredere waaier aan oplossingen in het fysieke winkelpunt. Zo'n groot formaat van affichage is een geweldige tool voor de merken om hun zichtbaarheid in de winkelpunten nóg te vergroten.”

 

Over Shelf Service:
Shelf Service maakt deel uit van de Highco groep, actief in 13 landen, werd in 1991 opgericht door Gerrit Van Reeth en stelt meer dan 200 medewerkers tewerk in België. Shelf Service biedt geïntegreerde marketingoplossingen aan die merken en retailers de mogelijkheid bieden om consumenten te bereiken in de winkel, op het moment van hun aankoopbeslissing. Als pionier in zowel traditionele als digitale activatie, is Shelf Service voortdurend bezig met het innoveren en ontwikkelen van nieuwe technologieën en op maat gemaakte oplossingen binnen de volledige customer journey en dit van ontwerp tot implementatie. Enkele bestsellerproducten zijn: Cash Point, Info Point, Vision Move, Vision Kiosk en tal van andere!

 

Klik hier voor meer productinformatie over VISION DOOR.

 

Voor meer informatie, contacteer:
David Van Diest – Sales Manager Retail
T: +32 473 23 37 06
E: david.van.diest@highco.be